Wednesday, August 30, 2006

Embaràs


Dos homes ja havien caigut entre les pinces dels robots eruga. Els altres dos estaven quasi extenuats després de fugir durant set dies pel desolat asteroide.
Els robots eruga de combat, lentament però implacablement, anaven guanyant el terreny que els homes perdien durant les inevitables hores de son. El tinent havia comptat més de 75 màquines assassines trepitjant-los els talons.
De cop van divisar la piràmide Akkar. A uns tres quilòmetres en la línia de l’horitzó. Els dos homes van arribar amb un últim esforç i van pujar els 14 esglaons. Van contactar amb l’aeronau i els van donar la posició. Encara trigaria dos dies a arribar el rescat, els van dir. Havia comptat malament, ara des de l’alçada, van veure més de cent robots eruga que s’arremolinaven al peu de la piràmide. Més de dos-centes pinces assassines amenaçant-los. El tinent va posar el comunicador en funció de joc i es va disposar a fer unes partidetes, ell va preferir fer una becaina. Per sort els robots eruga eren incapaços de pujar escales.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home